У каплиці Покрови Богородиці селища Ружин відслужили молебень за Україну

24 серпня 2012 року в каплиці Покрови Богородиці УПЦ Київського Патріархату, що в смт Ружин Житомирської області, прихожан було небагато, але незважаючи на те настрій був святковий. Адже цього дня кожен свідомий українець відзначає день народження своєї держави. Як і кожного року, в цей день був відслужений молебень за Україну, під час якого прихожани молились за кращу долю своєї країни, а під час привітань бажали один одному, щоб Україна насправді стала незалежною державою.

Під час молебню згадувалися старозавітні часи, коли Мойсей вивів ізраїльський народ з єгипетської неволі. Коли ізраїльтяни дотримувались заповідей Божих, у них усе було добре, коли відступали від Божого закону – Господь посилав їм різні випробовування. На них нападали вороги, різні хвороби, у них не було їжі, води, посеред них були люди, які не хотіли слухати свого провідника і таким чином ставали зрадниками.

Тому нам, українським християнам, потрібно задуматись над історією тогочасного ізраїльського народу і починати жити за заповідями Божими, тільки тоді Господь Бог допоможе всім українцям стати вірними синами й дочками нашої держави. Бо якщо не так, то нам ще довго доведеться подорожувати до цієї «обітованої землі», а вона в нас – незалежна Україна.


отець Андрій

24.08.2012 р.

 

pp
Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.

 

Станом на 22.08.12 зібрано

36 669 грн.
Зробити пожертву

Розмістіть кнопку "Наша Церква" (88x31) на своєму сайті:

bann_88x31

Код кнопки

 



Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting